Ufuk Sarıca ''Kaf Kaf'' çekti (Video)

Ufuk Sarıca, Daçka maçı sonrasındaki galibiyet üçlüsünde "Kaf Kaf" diye üçlüye girip anında durumun farkına vardı.

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı'nın Baş Antrenörü Ufuk Sarıca, Darüşşafaka Doğuş galibiyeti sonrası sevin gösterisinde yanlışlıkla KAf Kaf çekmesi kameralara yansıdı. Beşiktaş Basketbol Takımı'nın başına geçer geçmez başarılı performansıyla dikkat çeken Sarıca, Karşıyaka'da çalıştığı dönemde İzmir ekibini 2014-2015 sezonunda şampiyonluğa taşımıştı. Karşıyaka'da sayısız zafer kazanan ve ardından kongre üyesi olduğu Beşiktaş'a imza atan Sarıca, bu önemli galibiyet sonrası  kendinden böyle geçti: 

Taraftarların sevgilisi Ufuk Sarıca 

Beşiktaşlı taraftarlar, Daçka galibiyeti sonrası Sarıca'ya büyük sevgi gösterisinde bulundular. 

Beşiktaşlı taraftarlara kendisine gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür eden Ufuk Sarıca, "Darüşafaka Doğuş 25 milyon euro düzeyinde bir takım. Bizden kat ve kat pahalı bütçeye sahip olmalarına rağmen Beşiktaş olarak biz yüreğimizle mücadele ettik. Bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Bundan sonra önümüze daha emin adımlarla bakıyoruz. Taraftarlarımızın ilgi ve desteği arkamızda olduğu sürece son topa kadar mücadele edeceğiz" dedi. 


İlişkili haberler 

Beşiktaş, Daçka'yı devirdi: 77-75

Ufuk Sarıca: Karakterimizi ortaya koyduk 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI