Ufuk Sarıca'dan küfür açıklaması

Spor Toto Basketbol Ligi’nde derbi maçta Galatasaray Odeabank’ı 90-84 yenen Beşiktaş Sompo Japan’da coach Ufuk Sarıca karşılaşma bitiminde yayıncı çarpıcı açıklama yaptı

Spor Toto Basketbol Ligi’nde derbi maçta Galatasaray Odeabank’ı 90-84 yenen Beşiktaş Sompo Japan’da coach Ufuk Sarıca karşılaşma bitiminde yayıncı kuruluşa konuştu.


Sarıca “İstenmeyen olaylar oluyor. Küfür zaten hiç olmaması gereken bir şey. Bunu sadece Akatlar’da değil toplum olarak düzeltmemiz lazım. İyi bir maç oldu. Aslında maçı hep önde götürdük ama sonra yine basit hatalar yaptık. 1 hafta- 10 gündür şanssız mağlubiyetle aldık. Darüşşafaka Doğuş maçı da böyle gelişti. Bunun biraz etkisi vardı oyuncularımın üzerinde. Galatasaray Euroleague için kurulmuş çok ciddi bir kadro. Belki ligde bizden aşağıda olabilirler. Ya da Euroleague’de kötü durumda olabilirler ancak oyuncuları çok kaliteli. Çok iyi bir coachları var. Biz şimdi ligde 3.sıradayız. Bu kimsenin beklemediği bir şey. Bunun devamını getirmek için çalışacağız” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI