Ufuk Sarıca'dan Zehir Zemberek Açıklama

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca SakaryaBŞB Baskebol yenilgisi sonrası oyuncularını eleştirdi.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nin 21. haftasında evinde Sakarya BŞB Basketbol‘a 71-58 kaybeden Beşiktaş Sompo Japan‘da koç Ufuk Sarıca sert açıklamalarda bulundu.

Sarıca, bazı oyuncuların halinden memnun olmadığını söyledi ve tedbir alacaklarını belirtti.

Taraftardan Özür Diliyorum

”Öncelikle rakibi kutluyorum. Kazanmayı hak ettiler. Oynadığımız oyunla kazanabilecek nitelikte değildik. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Kaybetmek sporun doğasında var ama kaybetme şekli önemli.”

Sorumluluk Bende

”Ben bugün bazı oyuncularımın kaybediş şekillerini oyunu terk edişlerini kabul etmiyorum. Sorumluluk bende. Bu hastalığın yerini tespit edeceğiz ve bunu kesip atacağız tüm takımı kaybetmemek için. Moral bozukluğu ve mental çöküş var üstümüzde.”

Gerekeni Yapacağız

”Oynayacağımız maçlar var. Sahada iyi olmak durumundayız. İki senedir buradayım ilk defa mücadele etmeden maç kaybediyoruz. Hiçbir doğruyu yapamadık. Takımın sağlığı için gerekeni yapacağız.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI