Ufukta Kupa Var

basketbol türkiye Kupası'nda Banvit'i farklı geçen Ufuk sarıca'nın öğrencileri yarı finalde TOFAŞ'la eşleşti.

PTT Erkekler Türkiye Kupası‘nda ikinci günün ikinci maçında Beşiktaş Sompo Japan ve Banvit karşı karşıya geldi.

Maçı 80-63’lük skorla kazanan Beşiktaş adını yarı finale yazdırdı ve Tofaş’ın rakibi oldu.

Maçın ilk 5 dakikalık bölümünde karşılıklı basketler gelirken, bu bölümü Beşiktaş 8-6’lık skorla geçti. Kalan 5 dakikalık bölümde iki takımda birbirine üstünlük kuramazken, bu çeyrek 15-15’le sona erdi.

İkinci çeyreğe iyi başlayan Beşiktaş, ilk 4 dakikalık bölümde rüzgarı arkasına aldı ve 26-17’lik skor avantajını yakaladı. Devrenin son 5 dakikasına 30-19’la girildi. Kalan sürede Beşiktaş kontrolü elinden bırakmazken, bu dakikalarda ipleri tamamen eline aldı.

Soyunma odasına Beşiktaş 41-32’lik skorla önde girdi.

Üçüncü çeyreğin ilk 3 dakikalık bölümü 52-40’la geçilirken, Beşiktaş farkı 12’ye çıkardı. Çeyreğin ilk 5 dakikasında müthiş bir ritim bulan Beşiktaş, Kenan Sipahi ve Jon Diebler’ın üst üste üçlükleriyle skoru 58-40’a getirdi. Bu çeyrekte kontrolü tamamen elinde tutan Beşiktaş, son çeyreğe de 67-44’lük üstünlükle girdi.

Son çeyrek adeta formaliteye dönerken, Beşiktaş çok rahat bir şekilde sonuca gitti ve adını yarı finale yazdırdı.

1. Periyot: 15-15
2. Periyot: 26-17
3. Periyot: 26-12
4. Periyot: 13-19

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI