Umut Nayir'den Transfer Sözleri

Beşiktaş'ın Hajduk Split takımına kiraladığı Umut Nayir, siyah-beyazlı takımın sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini söyledi.


Beşiktaş'ın Hajduk Split takımına kiraladığı Umut Nayir, siyah-beyazlı ekibin sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini söyledi.

Haber7'nin haberine göre, Türkiye'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili gelen soruyu yanıtlayan Umut Nayir, "Bence Beşiktaş şampiyonluğu kazanacak. Her şey Beşiktaş'ın elinde. 2 maçları ve 4 puan almaları gerekiyor. Bu büyük bir avantaj. Beşiktaş şampiyonluğu kazanacaktır." dedi. 


Geleceğinle ilgili neler düşünüyorsun? 
Beşiktaş'a yeniden dönebilirim de, Hajduk Split'te de kalabilirim. Çünkü Hajduk'un bir yıllık daha opsiyonu var. Eğer Beşiktaş ve Hajduk anlaşırsa, Hırvatistan'da kalacağım. Neler olacağını bekleyip, göreceğiz. Hajduk'un ayrıca bonservisimi satın alma opsiyonu var. Sezon bitince neler olacağına bakacağız. Aslında burada kalıp, kendimi geliştirmek ve sonrasında daha iyi olmak istiyorum. 

"İDOLÜM BURAK YILMAZ"

Burak Yılmaz benim idolüm. 35 yaşında ve harika bir profesyonel. İnşallah Lille'de şampiyon olurlar. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI