Umut Tahir Güneş'e sevgi seli

Beşiktaşlı taraftarlar farklı Bursaspor galibiyeti doyasıya kutladı.

Beşiktaşlı taraftarlar farklı Bursaspor galibiyeti doyasıya kutladı. Maçın ardından saha içinde büyük sevinç yaşayan Beşiktaşlı basketbolcular ve teknik kadro takımlarını yalnız bırakmayan taraftarların tezahüratlarına eşlik etti. 

Taraftarlar, özellikle basketboldan sorumlu yönetici Umut Tahir Güneş'e sevgi gösterilerinde bulundular. Güneş, yaptığı açıklamada zor bir sezon geçirdiklerine vurgu yaparak, "Ligde kalan iki maçımızı da iyi oyunla kazanmak istiyoruz. Bugün bizleri yalnız bırakmayan muhteşem taraftarlarımıza teşekkür ederim" ifadesini kullandı. 

Milicic'ten maç son sonu açıklaması 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Frutti Extra Bursaspor karşısında kritik bir galibiyet alan Beşiktaş Emlakjet’te koç Igor Milicic maçın ardından konuştu.

Igor Milicic şu açıklamaları yaptı:

“Ne idmanı yaptığımızı biliyoruz. Zamana ihtiyacımız vardı. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Şimdi daha sert oynayıp daha çok odaklanmamız gerekiyor. Çünkü zor maçlar bizi bekliyor. Bugün bizi destekleyen taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Onların desteğine çok ihtiyacımız vardı.”







EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI