Uyarı; Pepe, Medel, Talisca ve Quaresma'dan!

İsim isim bakıldığında Beşiktaş son yılların en kaliteli futbolcu kadrosu ile yarışıyor…

İsim isim bakıldığında Beşiktaş son yılların en kaliteli futbolcu kadrosu ile yarışıyor… Ancak siyah-beyazlılar en son benzer bir kadro ile 2017-2018 sezonunda ligi dördüncü bitirmişti. Pepe, Adriano, Medel, Talisca, Babel, Quaresma, Cenk Tosun ve Negredo’lu kadro ligi ancak 4’üncü bitirmişti.

İsim isim bakıldığında bugünkü kadro kadar kaliteli oyunculara sahip olsa da o dönem teknik direktör Şenol Güneş’in takımı, bu sezon ki Sergen Yalçın’ın takımına benzer bir başlangıç yapmıştı. O sezon Beşiktaş ilk 9 haftada 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak sezon başladı.

Şenol Güneş’in takımı ikinci yarıda toparlandı. 17 haftada sadece 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Ancak sezonu 4’üncü sırada bitirmek zorunda kaldı. O sezonda Beşiktaş’ın engeli Şampiyonlar Ligi olmuştu. Porto, Leipzig ve Monaco’nun olduğu grubu ilk ikide lider bitirerek çıkan siyah-beyazlılar, Bayern’e elenmişti.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI