Vagner Love elde kaldı

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Vagner Love, Santos'a transfer olacaktı. Ancak son dakika gelişmesi sonuçsuz kaldı...

Brezilya'nın önde gelen kulüplerinden,  Santos 'un Beşiktaş forması giyen Vagner Loveiçin devrede olduğu ortaya çıktı. Brezilya Serie A ekiplerinden  Santos , transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Beşiktaş 'tan Vagner Love için görüşmelere başladı. Ülke basınında yer alan haberde tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu belirtildi. Haberde, Brezilya temsilcisinin golcü oyuncu için gözden çıkardığı bonservis bedelinin detaylarına ise yer verilmedi. 

Ancak Brezilya'da transfer dönemi bitinci Vagner Love'un transferi gerçekleşmedi. 

Beşiktaş ile  2020 yılına  kadar sözleşmesi bulunan Vagner Love için Santos Kulübü, görüşmelerini sürdürürken, bu transferde pürüz çıkması halinde Çin temsilcisi Wuhan Zall'dan Marcelo Moreno için girişimde bulunacak. 

Santos Başkanı José Carlos Peres de konuyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Vagner Loveismini doğrulayan Peres,  ''Golcü arayışlarımızda Vagner Love'u tranfser etmek istedik ancak zamanız yetmedi''  ifadelerini kullandı.

ESPN Brezilya muhabiri Jorge Nicola, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Santos ve Beşiktaş anlaştı. Vagner Love’un menajeriyle görüşmeler devam ediyor" ifadelerini kullanmıştı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI