Vagner Love görüşme odasına

Beşiktaş yönetimi, yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Vagner Love ile yollarını ayırmak istese de bu kolay olacak gibi gözükmüyor.

Beşiktaş yönetimi, yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Vagner Love ile yollarını ayırmak istese de bu kolay olacak gibi gözükmüyor. Şu ana kadar ülkesinde birçok takımla görüşmeler yapan Brezilyalı golcü, Siyah-beyazlı kulüpten alacağı ücrete yakın bir teklif alamayınca Beşiktaş’ta kalmaya karar verdi.

Çalışmalara başlayacak

Yeni sezon hazırlıkları için Ümraniye’ye gelecek tecrübeli golcü, Türkiye’den de kendisine gelen transfer tekliflerini kapılarını kapatmış durumda. Türkiye gazetesinde yer alan habere göre Siyah-beyazlı yönetim, golcü oyuncuyu Burak Yılmaz’ın transferi için Trabzonspor ile takasta kullanmak istedi. Fakat oyuncunun menajerinin “Orada paranı alamazsın. Ekonomik olarak büyük sıkıntı içindeler. Hatta Burak Yılmaz alacakları için kulüple icralık bile oldu” uyarısını dikkate aldığı öğrenildi.

Vagner Love ile son görüşmeyi Başkan Fikret Orman yapacak

Gazetenin haberine göre golcü oyuncu ile son bir görüşmeyi ise Başkan Fikret Orman gerçekleştirecek. Başkan bu görüşmede Brezilyalı futbolcuya “Yeni sezonda seni kadroda düşünmüyoruz” diyecek. Takımda kalması hâlinde forma giyemeyeceğinden dolayı mutsuz olacağı, finansal anlamda yaşattığı sıkıntılardan dolayı Türkiye’den başka bir takımın da kendisini istemeyeceği belirtilecek. Eğer Vagner Love bütün bunlara rağmen kalmak isterse ciddi anlamda sıkıntı yaşayacak. Her gün maça çıkmayacağını bile bile antrenmanlara katılacak. Takım arkadaşları tarafından dışlanacak ve İstanbul’da mutsuz günler geçirecek. Brezilyalı oyuncu 2 milyon avro için böylesi bir sezona katlanmak istemezse, ülkesinden gelen düşük ücretli teklifleri değerlendirme yolunu seçecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI