Vagner Love tesislerde bir kadınla basıldı!

Brezilyalı futbolcu Diego Souza, Palmeiras'ta birlikte forma giydiği Vagner Love'un o dönem tesislerde bir kadınla yakalandığını açıkladı.

Brezilyalı futbolcu Diego Souza, Palmeiras'ta birlikte forma giydiği Vagner Love'un o dönem tesislerde bir kadınla yakalandığını açıkladı.

Beşiktaş'ın forveti Vagner Love hakkında eski takım arkadaşından itiraf geldi.

Futbol hayatını Brezilya'nın Taboao Da Serra takımında sürdüren Diego Souza, 2003 yılında birlikte Palmeiras forması giydikleri dönemde yaşadıkları br anısını anlattı.

"KADRO DIŞI BIRAKILDI"

O dönem takım arkadaşının kadro dışı bırakılması hadisesiyle ilgili konuşan 34 yaşındaki futbolcu, Vagner Love'un Palmieras'tan ayrılmasının öncesindeki sürece dair; "Vagner Love tesislerde bir kadınla iş üstünde yakalandı."

"Bu yüzden o dönemki futbol direktörü tarafından kadro dışı bırakıldı" ifadelerini kullandı.

"BİRDEN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU"

Diego Souza sözlerine; ""Aslında takımın yarısı kız arkadaşlarıyla bu işi yapıyordu ancak yakalanan o oldu." şeklinde devam etti.

Yaşanan olaya çok şaşırdıklarını belirten Souza; "Teknik direktör Karmino Kolombini idmanın ardından akşam tüm futbolcuları toplanmaya çağırdı. Ancak kimse bu buluşmanın amacını bilmiyordu. Toplanmanın gerçekleştiği bu odada sonra birden Vagner Love gözyaşlarına boğuldu." ifadelerini kullandı.

"SAHAYA ÇIKMAMAYI DÜŞÜNDÜK"

O dönem yaşananların kendilerini üzdüğünü, arkadaşları için verilen kararın adil olmadığını düşündükleri için sahaya çıkmamayı bile düşündüklerini söyledi Souza…

Her ikisi de 1984 doğumlu olan iki futbolcu, Palmeiras'ın yanı sıra Brezilya U-20 Milli Takımı'nda da birlikte oynamışlardı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI