Vagner Love'a sürpriz iki teklif

Beşiktaş'ın gözden çıkarmaya hazırlandığı Vagner Love'a iki teklif birden geldi.

Beşiktaş’ta geçen sezon devre arasında takıma katılan fakat beklentilerin çok uzağında kalan Vagner Love’a Süper Lig’den iki talip çıktı. Brezilyalı oyuncuya ülkesinden taliplerde olduğu biliniyordu.

Devre arasında kadrosuna mutlaka kaliteli bir forvet almak isteyen Siyah-beyazlı transfer komitesi üyeleri, kadroda yer alan Love ve Larin ile bir şekilde yollarını ayırmak istiyor. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Sivasspor ve Çaykur Rizespor, Brezilyalı oyuncuyu kiralamak için Siyah-beyazlı yönetime başvurdu.

Yeni golcü almak için golcü oyuncuyu kiralamaktan ziyade satmayı düşünen yönetim, kiralama fikrine şu anlık sıcak bakmıyor. Brezilyalı golcüye ülkesinden Corinthians, Santos ve Flamengo’nun talip olduğu ifade ediliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI