Vagner Love'a yapılan teklifin perde arkası

Brezilya'nın Santos Kulübü, ligin devre arasında Santos, transferi içinBeşiktaş’ın kapısını bir kez daha çalacak.

Brezilya ekibi Santos, Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Vagner Love’un peşini bırakmıyor. Sezon başında bu oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan Santos, devre arasında Beşiktaş’ın kapısını tekrar çalacak.

Geçtiğimiz günlerde Santos Kulübü Başkanı Jose Carlos Peres, Love’a ilgilerinin devam ettiğini ifade ederek, “Teknik direktörümüz Cuca’yla birlikte Vagner Love’ı takip ediyoruz. Sezon başında Cuca istediği zaman golcü gelebilecek durumdaydı. Beşiktaş da göndermek istiyordu ama olmadı” demişti.

Vagner Love’a servet

Öte yandan Brezilya basınında bu oyuncu konusunda yeni haberler gelmeye devam ediyor. Santos Kulübü’nün golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için Beşiktaş’a 2 milyon Euro teklif edeceği belirtildi. Yine Brezilya ekibinin golcü oyuncuya da iki yıllığına 5 milyon Dolar (28 milyon TL) önereceği belirtildi.

Yeni golcü alınırsa Beşiktaş onay verecek

Devre arası için golcü arayışlarını devam eden Siyah-beyazlı yönetimin kaliteli bir forvet bulması halinde bu satışa onay verebileceği ifade ediliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI