Vagner Love'dan Beşiktaş'a suçlama

Beşiktaş'ın gözden çıkardığı isim Vagner Love, yaptığı açıklamada ''Beşiktaş yüzünden futbol hayatıma devam edemiyorum'' dedi.

Beşiktaş’ta Antalya kampını götürülmeyen ve takım bulması istenilen futbolculardan Vagner Love, Siyah-beyazlı kulüpteki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Brezilya’da yayın yapan Radio Bandeirantes’e konuşan golcü oyuncu, “Beşiktaş’ın bana 5 aylık borcu var. Bu sorun çözülmediği için hala transfer görüşmeleri yapamıyorum. Ben sözümü tuttum. Antrenmanlara çıktım, programa hep uydum. Şenol Güneş bana ‘Seni kadroda düşünmüyorum’ dedi. Ben de dedim ki, ‘O zaman alacağımı alır ve hayatıma devam ederim.” Dünyadaki bütün kulüpler bir oyuncuyu istemezse parasını öder ve yollar ayrılır. Beşiktaş bunu yapmıyor” dedi.  Aynı haberin detaylarında FIFA kozunu kullanan Brezilyalı oyuncu, “Bugüne kadar bütün kurallara uydum ve hep sessiz kaldım. Ancak içim rahat. Eğer sorun çözülmese FIFA’nın bana başka bir kulüpte oynama hakkı vereceğinden eminim. Sorun çözülmez ve paramı alamazsam FIFA’ya gideceğim. Corinthians beni istiyor.” diye konuştu.

Beşiktaş, Vagner Love ile yollarını neden ayıramıyor?

Siyah-beyazlı yönetim, sezon başından beri Negredo, Pepe ve Babel ile yollarını bir şekilde ayırırken Love ile hala yollar ayrılmadı. Devre arasında birçok takımla transfer görüşmesi yapan oyuncu, yönetimden bonservisini talep etmiş fakat bu teklif kabul görmemişti. Yönetim, geçen sezon devre arasında 3.5 milyon Dolar ödeyerek kadrosuna kattığı oyuncuyu bedavaya göndermek istemiyor. Golcü oyuncunun menajeri de geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ı FIFA’ya şikayet etmekle tehdit etmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI