Vagner Love'den Negredo Yorumu

Beşiktaş'ın yeni transferi Vagner Love ''Şu anda Beşiktaş'ın 1 numaralı forveti Negredo'' dedi

Vagner Love: "Bugünlere çok çalışarak geldim"

Büyük bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Vagner Love, "Bu büyük takımın formasını giyme şansı verdiği için, aynı zamanda görüşmeler süresince çok sabırlı davrandığı için başkanımıza çok teşekkür ederim. Bundan sonra bana düşen çok çalışıp, bana gösterilen ilgi ve sevgiyi bir şekilde saha içinde geri ödemektir. Bu ortamın, bu ateşli taraftarın yokluğunu çok hissediyordum. Tam da ihtiyacım olan şey budur. Dün buradaydım. Oynamak istiyordum. Oyuna girseydim iyi olurdu ama önümüzdeki haftalarda oynayacağıma eminim" dedi. Bugünlere çok çalışarak geldiğinin altını çizen Brezilyalı oyuncu, "Özel bir çalıştırıcım var. Kulüpte de özel çalışmalar yapıyorum. Fizik olarak her zaman üst seviyedeyim. Ancak bu şekilde iyi maçlar çıkarıp iyi sezonlar geçirebilirsiniz. Türkiye'de özel kondisyonerim var. Brezilya'da da 2 fizyoterapistim var ve yakından ilgileniyorlar benimle. Bu özel çalışmayı umarım uzun yıllar futbol kariyerimde devam ettiririm" ifadelerini kullandı.

"Şarkı çalınması için gol atmam gerekiyor"

Taraftarlarının beklentilerini çok yüksek olduğunu bildiğini sözlerine ekleyen Vagner Love, "Büyük kulüpte oynamanın sorumluluğunun ve baskısının farkındayım. Macera seven bir oyuncuyum. Bu macera çok büyük ve zor olacak. En iyiyi vermek için hazırım. En iyi yaptığım şey gol atmak ve bunun için de hazırım" dedi. Gol atması durumunda statta hangi şarkının çalınmasını istediği sorulan Love, "Bir video teklifi aldım şu anda. Çok hoşuma gitti, çok mutlu bir video. Ama golü atmak lazım ki bu şarkı çalsın" diye konuştu. Larin ve kendisinin çok farklı özelliklere sahip olduğunun altını çizen başarılı oyuncu, "Burada iki yeni oyuncuyuz ve ikimizin de farklı özellikleri var. Önemli olan hocanın ne istediği ve takımın ne oynadığı. Buna uyum sağlamakla mükellefiz. Büyük oyunculardan kurulu bir takımız ve umarım en yakın zamanda uyumunu tamamlamış olurum. Bundan sonra doğal olarak olaylar kendiliğinden gelişir" diye konuştu.

"Takımın şu andaki ilk forveti Negredo"


Beşiktaş'a şampiyon olmak için geldiğini söyleyen Vagner Love, "Alanya'da şampiyon olmanın imkansız olduğunu biliyordum. Gol atmak benim sorumluluğum olduğu için gol atmam zaten gerekiyordu. Bugün Beşiktaş için banko 11 forveti Negredo. Ona saygı duymak gerekiyor. Ben de çalışıp kendi yerimi bulmalıyım. Aramızdaki rekabet çok sağlıklı olacak çünkü Beşiktaş'ın iyiliği için olacak. Sahada kim olursa olsun, elinden gelenin en iyisini yapacak ve çok fazla gol atacak. Herhangi bir gol sayısı vermiyorum" dedi. Gol duasıyla ilgili olarak da konuşan Love, "Ne kadar dua olursa o kadar iyi olur. Ben de dua etmeye devam ediyorum. Beşiktaş taraftarı çok büyük, onlar da dua etmeye devam etsinler" diyerek sözlerini tamamladı. .

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI