Vagner Love'ın menajerinden yeni açıklama

Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Vagner Love ile Siyah Beyazlı yönetim arasında bir süredir çok sert rüzgarlar esiyordu.

Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Vagner Love ile Siyah Beyazlı yönetim arasında bir süredir çok sert rüzgarlar esiyordu.

Love'un avukatı Diego Souza, Brezilya basınına verdiği röportajda Beşiktaş'tan 5 aydır maaş alamadıklarını belirterek kulübü FIFA'ya şikayet etmekle tehdit etmişti.

Souza, ''Daha önce ihtar gönderdik. Oyuncumun A Takım'a dahil edilmesini de istedik. Ama onlar bunu yapmadı. Bu durumda FIFA'ya gitmemiz gerecek. Eğer FIFA'ya gidersek, Beşiktaş sadece geçmiş alacakları değil, önümüzdeki 18 ayın maaşlarını da ödemek zorunda kalacak'' diye konuşmuştu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise Love'un avukatının açıklamalarına çok sert bir yanıt vererek şu ifadeleri kullanmıştı:

"FIFA'ya gidecekse uçaklar var. Vagner Love istediğimiz verimi vermedi. Love da mutsuz biz de mutsuzuz. İyi bir kulüp bulursa gider, bulamazsa kalır."

İki taraf arasında yaşanan bu gerilimin ardından 34 yaşındaki santrforun menajeri Evandro Ferreira'dan Rus basınına gündem yaratan açıklamalar geldi.

Ferreira, Rusya'da yayım yapan "Championat" adlı internet sitesiyle gerçekleştirdiği röportajda oyuncusunun geleceği hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Şu anda Vagner, Beşiktaş'la sözleşmesini feshetmeye ve serbest kalmaya yakın. Serbest kaldığında hangi kulüpte oynayacağına karar vereceğiz. Henüz Rus kulüpleriyle görüşmedim ama CSKA Moskova gibi bir seçenek gündeme gelirse Vagner bundan çok memnun olur."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI