Valentin Rosier Süre Verdi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Portekiz Ligi ekibi Sporting’den kiralanan Valentin Rosier, Beşiktaş formasıyla geçen sezon ortaya koyduğu performansla siyah-beyazlı takımın kazandığı çifte kupada büyük pay sahibi olmuştu.  Kartal’dan Sporting’le anlaşılmasını bekleyen Rosier, bir türlü imzaların gelmemesi sonrasında yönetime ay sonuna kadar süre verdi.

Portekiz Ligi ekibi Sporting’den kiralanan Valentin Rosier, Beşiktaş formasıyla geçen sezon ortaya koyduğu performansla lige damgasını vurmuştu. Elde edilen çifte şampiyonluğa önemli katkı sağlayan Fransız sağ bek, yeni dönem için de Siyah-Beyazlılar’la el sıkışmıştı.

Beşiktaş'ın Sporting Lisbon kulübüyle anlaşmasını bekleyen Rosier, bir türlü imzaların gelmemesi sonrasında yönetime ay sonuna kadar süre verdi. Yetenekli futbolcunun sürenin dolması sonrasında Marsilya’nın teklifini değerlendirebileceği kaydedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI