Van Bronckhorst'tan flaş açıklama

Hollandalı Teknik Adamın Açıklamaları

Van Bronckhorst, Teknik Direktörlük Görevine Geri Dönmek İstiyor

Hollandalı Teknik Adamın Açıklamaları

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst, Kasım 2022'den bu yana bir kulüpte görev almadığını belirterek, antrenörlük görevine geri dönüş için heyecanlı olduğunu ifade etti.

Geri Dönüş Heyecanı

Van Bronckhorst, "Oldukça rahatım ve harika vakit geçiriyorum. Şu anki hayatımdan memnunum ancak teknik direktörlük görevine geri dönmek için de heyecanlıyım. Umarım bu gelecek sezon olur." dedi.

Takım Seçiciliği

Hollandalı teknik adam, takım seçiminde seçici olduğunu belirterek, "Futbol yönetimine tekrar dahil olmak istiyorum. Ancak bir kulüpte hissettiklerimin iyi olması gerekiyor." şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın Gündeminde

49 yaşındaki teknik adam, Fernando Santos öncesi Beşiktaş'ın da gündemine gelmişti. Ancak bu konuda resmi bir adım atılmadı.

Liverpool'un İlgisi

Jürgen Klopp'a veda edecek Liverpool'un, Feyenoord'un teknik direktörü Arne Slot'u gündemine aldığı belirtildi. Feyenoord'un, Slot ile ayrılık durumunda Van Bronckhorst'u göreve getirebileceği iddia edildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI