VAR Neden Yoktu?

Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, kendi evinde Gaziantep FK ile karşılaştı. Karşılaşmada ise Batshuayi ile Vetrih arasında yaşananlar gündeme düştü. Pozisyonda penaltı var mıydı? İşte detaylar...

Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, kendi evinde Gaziantep FK ile karşılaştı. Karşılaşmada ise Batshuayi ile Vetrih arasında yaşananlar gündeme düştü. Pozisyonda penaltı var mıydı? İşte detaylar...

Mücadelenin 45+1. dakikasında Beşiktaş'ın kullanacağı köşe vuruşunun öncesinde Batshuayi, Amedej Vetrih'in müdahalesi sonrası yerde kaldı.

İki oyuncu arasındaki itiş kakış sonrasında Vetrih, Batshuayi'nin ayağına bastı.

Golcü oyuncu bir süre yerde kalırken Beşiktaşlı oyuncular, hakem Arda Kardeşler'e pozisyonun kırmızı kart olduğu yönünde itirazlarda bulundu.

Hakem Arda Kardeşler, Michy Batshuayi yerde olduğu için kornerin kullanılmamasını istedi ve oyun bir müddet durdu. Batshuayi'nin yerden kalkması sonrası korner kullanıldı.

HAKEM KARDEŞLER'E TEPKİ

Siyah-beyazlı oyuncular, pozisyonun VAR'da incelenmemesi üzerine hakem Kardeşler'e tepki gösterdi. Tribünler de kararı ıslıklarla protesto etti.

PENALTI ÇALINABİLİR MİYDİ?

Vetrih ile Batshuayi arasında yaşananlar esnasında topun oyunda olmaması ve kornerin henüz kullanılmaması sebebiyle VAR incelemesinin ardından penaltı kararı verilemezdi.

Ancak VAR hakemi Erkan Engin ve mücadelenin orta hakemi Arda Kardeşler'in uygun görmesi halinde incelemesinin ardından Vetrih'e kırmızı kart gösterebilirdi.

VAR SİSTEMİ YOK MU?

Beşiktaş'ın eski oyuncularından Nihat Kahveci, sosyal medya hesabından "Beşiktaş maçında VAR sistemi yok mu?" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım yaptı.

SOSYAL MEDYADA DA TEPKİ VAR

Çok sayıda Beşiktaşlı taraftar da sosyal medyada pozisyonun kırmızı kart olması gerektiğine dair paylaşımlarda bulundu.

Hürriyet

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI