Veda zamanı

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cenk Tosun, siyah-beyazlı kulüple anlaşma sağlayamadı.

Cenk Tosun Beşiktaş'a Veda Ediyor

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cenk Tosun, siyah-beyazlı kulüple anlaşma sağlayamadı. Bu sezonki performansı sık sık eleştirilen golcü oyuncu, Kasımpaşa karşılaşmasında son kez Beşiktaş forması giyecek. Tosun Paşa, bu maçın ardından taraftarlara ve Beşiktaş'a veda edecek.


Cenk Tosun'un Geleceği Hakkında

Suudi Arabistan'dan Teklifler: Cenk Tosun, Suudi Arabistan'dan da teklifler almış durumda. Bu teklifler arasında ekonomik olarak cazip seçenekler olduğu belirtiliyor.

Eyüpspor İlgisi: Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor da Cenk Tosun'u transfer etmek isteyen kulüpler arasında yer alıyor. Eyüpspor'un, Tosun'u kadrosuna katmak için ciddi bir girişimde bulunduğu ifade ediliyor.


Beşiktaş Kariyeri

Cenk Tosun, Beşiktaş'taki ikinci döneminde beklenilen performansı sergileyemediği için eleştirilerin odağında kaldı. Taraftarlar, Kasımpaşa maçıyla birlikte deneyimli golcüye veda edecek. 

Fotomaç 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI