Veli Kavlak'ın yeni takımı

sergen Yalçın, Veli Kavlak'ı transfer ediyor

eknik direktörlüğe Sergen Yalçın'ı getirmesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Kayserispor, Beşiktaş'ta forma giyen Veli Kavlak'ın transferinde mutlu sona yaklaştı. Sarı-kırmızılı yönetimin, Beşiktaş'ı ikna ettiği, transferin bitmesi için ise Veli'nin kararının beklendiği öğrenildi. Teknik patron Sergen Yalçın ise bugün Veli Kavlak ile özel bir görüşme yapacak ve kendisini Kayserispor'a davet edecek.


Kayserispor Başkanı Erol Bedir ise "Yangın tüpü elimizde. Gereken müdahaleyi yapıyoruz" dedi. Antalya'da transfer çalışmaları da sürdürdüklerini söyleyen Bedir, "Şartları iyileştirmek için çalışıyoruz. Kayserispor, Kayseri'nin takımı. Bize verilen bu zor görevi başarmak zorundayız. Transferler yapıyoruz. Görüşmeler yapıyoruz. Şu an bir sorun yok. Sergen hocamız takımın başına. Transfer listemiz elimizde. Yapacağımız takviyelerle birlikte bu takımı kurtarmayı hedefliyoruz" dedi..

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI