Victor Ruiz Kabus Görüyor

Geçtiğimiz sezonin bitmesine az bir süre kala; Beşiktaş’tan maaşını düzenli olarak alamamasını bahane gösterip sözleşmesini tek taraflı olarak fesh eden Victor Ruiz, geçici lisansla İspanyol ekibi Real Betis’le imza atmıştı.

Geçtiğimiz sezonun bitmesine az bir süre kala; Beşiktaş’tan maaşını düzenli olarak alamamasını bahane gösterip sözleşmesini tek taraflı olarak fesh eden Victor Ruiz, geçici lisansla İspanyol ekibi Real Betis’le imza atmıştı. 

La Liga’da 6 hafta geçmesine rağmen henüz süre alamayan 31 yaşındaki futbolcu için yeni hocası Manuel Pellegrini’den açıklama geldi. Şilili teknik adam, bu sezon 23 farklı oyuncusuna süre vermesine rağmen, sadece Ruiz’i değerlendirmemesiyle ilgili olarak İspanyol basınına yaptığı açıklamada, “Oynattığımız 3 stoperin de performansı iyiydi. Ruiz beklemeli ve çalışmayı sürdürmeli” ifadelerini kullandı

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI