Vida için 4 milyon Euroluk teklif

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş'ta gelecek sezon için çalışmalar başladı. İç ve dış transfer hamlelerine hız veren siyah-beyazlılarda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli futbolcuya yıllık 4 milyon euroluk teklif geldiği öğrenildi. İşte detaylar...

Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda gelecek sezon hamlelerine başlayan Beşiktaş'ta iç ve dış transfer için harekete geçildi.

Siyah-beyazlılarda takımdan ayrılması beklenen tecrübeli futbolcuya yıllık 4 milyon euroluk teklif geldiği aktarıldı. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş’ta yeni sezon kadro yapılanması çalışmaları sürüyor. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile Teknik Direktör Valerien Ismael, sportif ve mali anlamda hedeflenen ekibi oluşturmak için yoğun çaba harcıyor.

VIDA'YA KÖRFEZ'DEN TEKLİF

Sözleşmesi biten Vida’nın Körfez ülkelerinden yıllık net 3-4 milyon euro düzeyinde teklifler aldığı aktarıldı.

Beşiktaş’ın yaptığı teklifin bu rakamların çok gerisinde olduğu ve Hırvat stoperin büyük olasılıkla takımdan ayrılacağı belirlendi.

Milliyet






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI