Vida kıymete bindi

Beşiktaş’ın geçen sezon devre arasında Dinamo Kiev’den kadrosuna dahil ettiği Domagoj Vida’ya İngiliz ekiplerinin ilgisi giderek artıyor.

Beşiktaş’ın geçen sezon devre arasında Dinamo Kiev’den kadrosuna dahil ettiği Domagoj Vida’ya İngiliz ekiplerinin ilgisi giderek artıyor. Siyah-beyazlı kulübe gelmeden önce de birçok İngiliz Kulübü’nün listesinde yer alan Hırvat stoper, Dünya Kupası’nda ortaya koyduğu başarılı performansla tekrar vitrine çıktı.

Vida’yı hangi takımlar istiyor ?

Devon Live adlı internet sitesinde yer alan habere göre yıldız futbolcu için Fulham, Everton ve West Ham United’in isimleri geçiyor. Bu takımların Hırvat oyuncu için 12 milyon Pound’luk teklif sunmaya hazırlandıkları aktarıldı. Yine bu sezon Premier Lig’e yükselen ekiplerden Wolverhampton’un da Vida’yı listesine aldığı Hırvat basını tarafından ileri sürülmüştü.

Beşiktaş, Domagoj Vida’yı satacak mı ?

Siyah-beyazlı yönetimin cazip bir teklif gelmesi halinde pazarlık masasına oturabileceği konuşulurken Şenol Güneş’in Dusko Tosic’in takımdan ayrılmasından dolayı yeni sezonda stoper ikilisini Pepe ve Vida’dan kuracağı için bu transfere şu anlık onay vermeyeceği dile getiriliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI