Vida ölümden döndü (Video)

Beşiktaş'ın yıldızı Vida Hırvatistan'ın kutlamalarında ölümden döndü.

Hırvatistan'ın kutlamaları sırasında ayağı kayan Vida az kalsın takım otobüsünden düşüyordu.

Dünya Kupası'nı ikinci olarak tamamlayan Hırvatistan'ın ülkedeki kutlamaları sırasında yürekleri ağızlara getiren bir olay yaşandı. Olayın başrolünde ise Beşiktaşlı Domagoj Vida vardı...

Kutlamalar sırasında futbolcuların bulunduğu otobüsün ön tarafında bulunan Vida, ayakta duruyor ve taraftarları coşturuyordu. Ancak ne olduysa bundan sonra oldu

Otobüsün aniden hareket etmesiyle birlikte dengesini kaybeden Vida kendisini bir anda düşerken buldu. Otobüsten aşağıya doğru düşme tehlikesi yaşayan Vida'nın belki de hayatını kurtaran isim kaleci Subasic oldu.

Turnuvadaki performansı ile takımını finale çıkaran Subasic, Vida'yı belinden ve tişörtünden tutarak düşmesine engel oldu. Vida eğer düşmüş olsaydı hareket halindeki otobüsün önüne düşecekti. Bu ihtimal bile yürekleri ağızlara getirmeye yetti.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI