Vida'nın Sözleşmesi FIFA'lık

Beşiktaş'ta Domagoj Vida'nın menajerlik ücreti konusu FIFA'ya şikayet edildi.

Beşiktaş'ta Domagoj Vida'nın menajerlik ücreti konusu FIFA'ya şikayet edildi. 

Beşiktaş'ta Domagoj Vida'nın menajerlik ücreti konusu FIFA'lık oldu. 

Beşiktaş yönetimi Domagoj Vida’nın yüzde 28 gibi dünyanın hiçbir yerinde bulunmayan menajerlik ücretini FIFA’ya şikayet etti. Vida transferinde geçmişe dönük araştırmalar yapıldıkça çok can sıkıcı detaylar ortaya çıktı. Vida’nın Dinamo Kiev’de oynarken menajeri Ivan Cvjetkovic olduğu ve daha sonra menajerinin Uğur Avadan olduğu dikkatlerden kaçmadı. 

Fikret Orman yönetimi toplamda 450 bin Euro ödeyerek Avadan’ın menajerlik ücretini tamamladığını açıklandı. Ancak iddialara göre Beşiktaş’la Avadan arasında Vida’nın transferinden doğan 1 milyon 200 bin Euro’luk bir sözleşme var.  Avadan bu yüzden Beşiktaş'tan 750 bin Euro daha istiyor. Ancak Vida’nın eski menajeri Cvjetkovic'in de bu transferden hala  menajerlik ücreti talebinin olması kafaları karıştırıyor.


Siyah-beyazlı kulübün yönetim Vida’nın menajerlik ücretinin çözülmesi için konuyu FIFA’ya taşıma kararı aldı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI