Vitor Pereira: Beşiktaş Şansla Kazandı

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Vitor Pereira'dan ilginç sözler: Beşiktaş, Antalyaspor maçını şansla kazandı.

Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir'e 2-0 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Karşılaşma sonrası sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Vitor Pereira açıklamalarda bulunurken Beşiktaş'ın Antalyaspor karşısında şansının yardımıyla kazandığını iddia etti. 

İşte Pereira'nın açıklamaları

Almanya'da oynadığımız maç fiziksel ve mental anlamda yoğun geçen maçtı. Bugün de bunun faturasını ödedik. Vücut olarak sahadaydık belki ama kafamız ferah şekilde sahada değildi. Vücudumuz da keza öyleydi.

Mental olarak da yoruluyorsunuz ve bu da konsantrasyonunuzu etkiliyor. Vücut sadece fiziken yorulmaz, mental olarak da yorulursunuz ve sahada zor reaksiyon gösterirsiniz.

Bugün toplamda 14. maçımızı oynadık. İlk defa kaybettik. Tabii ki kazanmak isterdik ama bugün mümkün olmadı. Bu maç için fazla dinlenemedik.

"BAŞKAN SOYUNMA ODASINA İNDİ"

Ali Koç'un motive etmek için soyunma odasına indiğini de belirten Portekizli hoca, "Başkan, soyunma odasında ve bizi rahatlatmaya, teselli etmeye geldi. Oyunculara moral vermek için oradaydı." ifadesini kullandı.

BEŞİKTAŞ ŞANSLA KAZANDI! 

Vitor Pereira, şöyle konuştu; "Hafta içinde oynadığımız maçın faturasını ödedik. Avrupa maçlarının ardından zorlanacağımız bir gerçek. bizimle aynı gün Avrupa kupası maçına çıkan Galatasaray da bugün yenildi.  Beşiktaş Antalya'da çok zorlandı ama şansının yardımıyla kazandı. 

Oyuncularım Almanya deplasmanı sonrası uykusuz bir gecenin ardından iki günlük bir sürede bu maça hazırlandı. Bu yüzden onlara da saygı göstermeliyiz."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI