Vodafone Park'a damga vuran Boateng görüntüsü!

Beşiktaş-Trabzonspor maçına damga vuran Boateng fotoğrafı...

Beşiktaş'ın Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta golünü atan Kevin Prince-Boateng'in yedek kulübesindeki görüntüsü dikkat çekti.

Beşiktaş'ın ilk golünü kaydeden Ganalı yıldız,ikinci yarıda girdiği ikili mücadelede sakatlanarak oyuna devam edemezken, 78. dakikada yerini Boyd'a bıraktı ve maçın kalanını kenardan izledi.

90+1. dakikada Sörloth'un attığı golle maç 2-2'ye gelirken, bitiş düdüğünün ardından tüm takım soyunma odasına gitti. Son dakikada gelen beraberlik golünün üzüntüsünü yaşayan Boateng bir süre tek başına yedek kulübesinde oturdu.

Boateng'in Trabzonspor maçı performansı

Burak Yılmaz ile beraber maçın en çok şut atan ismi olan Boateng, 6 defa kaleyi yoklarken bunların ikisinde isabet sağladı ve bir gol attı. Ganalı oyuncu 1 kez çalım atıp 1 kez top kaptırdı.

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI