Vodafone Park'ta Maskeli Balo

Kara Kartal’ın Başakşehir’le oynadığı Süper Lig mücadelesinde yüzüne aldığı darbe sebebiyle elmacık kemiğinde kırık oluşan Alvaro Negredo, ameliyat olmuştu.

Kara Kartal’ın Başakşehir’le oynadığı Süper Lig mücadelesinde yüzüne aldığı darbe sebebiyle elmacık kemiğinde kırık oluşan Alvaro Negredo, operasyon geçirmişti. Ameliyatın ardından takım çalışmalarına özel maskeyle devam eden tecrübeli futbolcu, Alanyaspor karşılaşması öncesinde yapılan antrenmanların tamamında maskeyle yer aldı.

32 yaşındaki oyuncunun, cumartesi günkü Aytemiz Alanyaspor’la Vodafone Park’ta oynanacak maçta da görev verilmesi halinde tedbirli olarak maskeyle sahaya çıkacağı kaydedildi.

Bireysel çalışıp güç depoluyor


Milli aradaki antrenmanlarda ortaya koyduğu hırslı görüntüyle forma yarışında Vagner Love’ın önüne geçmeyi planlayan Alvaro Negredo, cumartesi günkü mücadeleye kadar istikrarlı bir performans sergileyip hocası Şenol Güneş’in gözüne girmeyi hedefliyor. Negredo’nun, takım antrenmanına ek olarak bireysel de çalışıp güç depoladığı öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI