Wilfried Ndidi'de Geri Sayım

Beşiktaş, kadrosunda düşünmediği Wilfried Ndidi ile yolları ayırmaya hazırlanıyor ve Nijeryalı futbolcu için en az 10 milyon euro bonservis talep ediliyor.

Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmeye devam ederken, kadro planlamasında yer almayan oyuncularla ilgili de kararlar alıyor. Takım bulması istenen Al Musrati ve Joao Mario'nun kulüp arayışlarının sürdüğü bildiriliyor.
Yedek kulübesinde sıkışan ve performansı yetersiz bulunan Wilfried Ndidi'nin de elden çıkarılması hedefleniyor. Nijeryalı orta saha oyuncusu için Suudi Arabistan ekiplerinden ilgi olduğu belirtilirken, şu ana kadar gelen teklifler beklentilerin altında kaldı.

Beşiktaş yönetimi, Ndidi için en az 10 milyon euro bonservis ücreti bekliyor. Geçtiğimiz yıl Leicester City'den 8 milyon euro karşılığında kadroya katılan 29 yaşındaki oyuncu, bu sezon sadece Hradec Kralove karşısında Semih Kılıçsoy'a asist yaptı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun