Ya kafa değişecek ya hoca!

Fotomaç Gazetesi yazarı Turgay Demir'den çarpıcı Beşiktaş yorumu

Ya kafa değişecek ya hoca!

Üçlü savunmayı benim aklım zaten almaz, bunu bir de 35 yaş civarında iki kanat bekiyle yaparsanız bana göre intihar olur... Hele bir de 10 kişi kalmanıza rağmen savunmanın göbeğine Elneny ve Ruiz gibi iki ağır oyuncu çekip üçlü savunmaya devam ederseniz ipinizi çekmiş olursunuz...
Abdullah Avcı kardeşimin düğün yaptığı tam olarak buydu...
Karşısında daha iyi bir takım olsa 32. dakikada maç 5-0 olmuştu... Nasıl anlatacağımızı bilemedik; Beşiktaş'ın bir pas ezberi var, bu oyuncuların bir kas ezberi var, bu takım Birinci bölgede top çevirmeyi başaramaz!
Her şeyden önce kalecisinin ayakları buna uygun değil, dahası Vida'nın yapısı da bu sisteme uymaz.
Abdullah hocam gel vazgeç bu işten... Bence hiçbir maçta deneme ama özellikle derbilerde bu sistemi aklından bile geçirme; Beşiktaş tarihini allak bullak edersin!
Seni gerçekten sever ve saygı duyarım bunu bilirsin ama hocam eğer; benim başka bir sistemin yok bunda ısrar edeceğim diyorsan başın belada demektir.

***

Gazi şehir takımı son derece zayıf ve karşılarındaki, Sapır sapır dökülen Beşiktaş'ın adından korkmasalar tarihi bir fark yapabilirlerdi... Manzara bu kadar kötüyken Avcı'nın çözüm olarak 2. yarının başında Dorukan'ı stopere çekmesi abesle iştigaldi. İşin ilginç yanı sahada yürüyen Güven'i çıkarıp Umut Nayır'u oyuna aldığında Beşiktaş bir dakikada iki gol buldu.
Az kalsın tarihindeki en kötü oyunlardan birini oynadığı maçta puan bile alacaktı... Skor ne olursa olsun uyarım çok net; ya Avcı kafasını değiştirecek ya da Beşiktaş hocasını. İnanın bana başka çözüm yok! Bu arada izlediğim kadarıyla Halil Umut Meler'in bütün kritik kararları doğruydu .

Turgay Demir - Fotomaç 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI