Yalçın Karadeniz: Bayern Münih İyi Bir Kura

Beşiktaş Kulübü Eski Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, siyah-beyazlıların gündemini marcek altına aldı

Beşiktaş Kulübü Eski Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, siyah-beyazlıların gündemini değerlendirdi. Beşiktaşlı eski yönetici, Şenol Güneş ve öğrencilerinin Şampiyonlar Ligi’nde takdire değer bir performans ortaya koyduğunu ve Alman ekibi Bayern Münih’i eleyebileceğini söyledi.

Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Karadeniz’in yaptığı açıklamalardan 

"Bayern Münih'in çıkmasından memnunum"

Şampiyonlar Ligi’nde ilk 16’ya girmek çok önemli. Çok mutluyuz. Camianın böyle bir başarıya ihtiyacı vardı. İki sene üst üste şampiyon olmak da önemli. Tebrik etmek lazım. Zor bir rakip çıktı. Ben ümitsiz değilim. Oraya gelen takımların hiçbirisinin eksiği yok. Hepsi güçlü takımlardır. O çıkmasaydı da şu çıksaydı demek doğru değil. Ben Bayern Münih’in çıkmasından memnunum. İyi bir netice alacağımızı düşünüyorum. İyi oynayan bir Beşiktaş’ın galip gelmesi sürpriz değildir.

Mental açıdan belki olabilir ama yorgunluk denemez. Beşiktaş kadrosu geniş ve birbirinin yerine oynayabilecek kapasitede oynayan isimler var. Süper Lig ile Şampiyonlar Ligi performansı arasındaki farkı yorgunluğa bağlamıyorum. Süper Lig’de her takım iddialı ve iyi kadrolar kurdular. Önemli maçlar çıkaran, performans gösteren isimler var. Türkiye Ligi de önemli bir lig. Bu maçları yorgunluktan kaybetmeyi kabul etmiyorum. Ligdeki kayıpları, yorgunluğa değil o anki durumlardan ötürü görüyorum. Rakipler de artık güçlü. 3 puanlı sistemde 5-6 puan çok önemli değil.

"Transfer yapmak güzel ama işin ekonomisi önemli"

Beşiktaş’ın ağabeyi olarak tüm futbolcuları beğeniyorum. Transferde iyiyin iyisi var. Ekonomik duruma da bakmak lazım. Beşiktaş’ın ekonomik durumu görünüyor. Bu konuya da çok girmek istemiyorum. Vida’ya gelince iyi bir oyuncu. Buraya alışması, adapte olması önemli. Avrupa’dan gelen oyuncular uyum sağladılar, birlik ve beraberlik ortamı tesis edildi. Mutlaka transfer yapılmalı diye bir iddia içinde olmam. İşin ekonomisi de önemli.

"Herkes her şeyin farkında"

Ben artık Divan Kurulu Başkanı değilim. Bildiğiniz gibi bir süreç yaşandı. Mahkemelik olduk. Şu anda da mevcut bir Divan Kurulu Başkanı var. Bu konuları, sürecin bulunduğu durum itibarıyla konuşmanın çok doğru olmadığını düşünüyorum. Herkes her şeyin farkında.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI