Bükemediğiniz Bilek

Bu ülkede birileri istemedikçe futbol OY-NA-YA-MAZ-SI-NIZ!

Neden mi?

Bu sezon belki de ilk defa ritmini bulmuş, Şampiyonlar Ligi oyununu Süper Lig'e sonunda yansıtabilmiş Beşiktaş seyir zevkini zirveye taşırken forması mavi yüreği "sarı-kırmızı" için atan 12. adam el frenini çekti. Sonuç 0-3 iken ne yapsam da bu durumun önüne geçsem diyen Hüseyin Göçek kıtalar ötesinden görülen ofsayttan golü tertemiz tabelaya yazdırdı. Yetti mi? Yetmez.. Beşiktaş için değiştirilen kurallara alışkınız elbette ama Talisca'nın ceza sahası içinde biçilmesi çok net PENALTI ve bir KIRMIZI KART gerektiriyor. Bunların üzerine Beşiktaş'ın ağzına bir parmak bal sürmek adına Göztepe aleyhinde verdiği kırmızı kart ise buram buram eyyam kokuyor. Kuralları siz daha iyi bilirsiniz ama nabza göre şerbet, adamına göre muamele yaptığınız bu Lig'de biz kurallara bir kıstas bulamıyoruz. 

Tebrikler Şenol Güneş!

Haftalardır Süper Lig'de formsuzluğuyla dikkat çeken ancak Şampiyonlar Ligi'nde bambaşka olan Talisca'ya vermen gereken dersi sadece bir haftada kavratarak ne kadar büyük bir hoca olduğunu ispatladın. Ancak Negredo geçen hafta Beşiktaş'ı ipten almışken bu hafta formayı haketmiyor muydu? Herkesin katkısının kuşkusuz olduğu maçta 5 dakika oynasa da yine canla başla top koşturan Negredo çok büyük saygıyı hak ediyor ancak bugün alkışlar Fabri'ye. Bu kadar direnci yüksek, çok koşan ve pozisyon bulan bir takıma karşı kaleye duvar örmek 3 puanın 2.5luk kısmıydı! Ve Adriano.. Caner'in yokluğunda o bölgenin tek hakimi olduğu mesajını pas oyununa katkısıyla da vererek takıma can oldu.

Biliyordu aslında bu takımı Tamer Hoca.. Sahadaki futbolcuların hepsinde emeği kaçınılmaz gerçekti. Ama karşısında üstadı vardı. Ve çırak ustayı geçemedi.

Ne yaparsanız yapın olmuyor Beyler! Beşiktaş durdurulamıyor işte.. Neden kabul edip arkasında durmanız gereken bu takıma böylesine kin ve nefretle yaklaşıyorsunuz? Bu Beşiktaş hepinizi yeniyorsa bükemediğiniz bileği neden öpmüyorsunuz?

ASLIHAN ELİF GÜRBÜZ 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI