Eksik!

Stoperde Pepe eksik..

Beklerde Adriano eksik..

Orta sahada Atiba eksik..

İleri uç.. Zaten eksik..

Ama kimsenin gözü bu eksikliklerde değildi.

Hocanın oyunu, rakibi okuması eksikti!

Oyuncuların rakiplerin puan kaybettiği haftada hırsı eksikti!

Kötü oynasaydınız ama ruhsuz oynamasaydınız!

TFF tarafından şampiyonluk yarışı içinde tutulan rakipler kardeş kardeş bir puana razı olmuşken tek ciddi rakibinle karşılaştığın maçta böyle olmamalısın. Yarım saat boyunca 10 kişi kalmış rakibinin kalecisini tek kurtarış yapmadan bırakmamalısın mesela!Hava hakimiyetinde istatistik zorlayan bir takıma karşı Medeli stoperde çıkarmamalısın! Önümüzdeki iki hafta maçın yokken Pepe'yi riske atmama düşüncesi de neyin nesi? Atiba'nın artık yetmeyen nefesi, gitmeyen bacaklarını 82 dakika izletmemelisin bu taraftara! İyi değilse doksan dakika ısrar etmemelisin Adriano konusunda! Oyuna müdahale etmek için 60. dakikayı beklememelisin mesela! Takıma geri dönebilmek için çatır çatır antrenman yapan adama dirsek gösterip küçük takımın büyük golcüsünü "aşk" diye sunmamalısın taraftarına! Lens? Sssh! Ses yapmayın rüya görüyor şu an...

YAPAMAZSINIZ!

Siz milyon eurolara kapris yaparken asgari ücretle günün yarısından çoğunu çalışarak geçiren ama yine de takımını desteklemek için stada gelen taraftara bunu YAPAMAZSINIZ! Her haksızlıkta boğazı yırtılana kadar sesini çıkaran size yönetenlerden daha çok sahip çıkan taraftara bunu YAPAMAZSINIZ! Büyük kayıplardan sonra sabaha karşı sizi havaalanında karşılayan taraftarın karşısına bu oyunla ÇIKAMAZSINIZ! Beşiktaş'ın tek sahibi olan taraftara bunu YAPAMAZSINIZ! YAPMAMALISINIZ!

NE KALDI GERİYE?

Kaldı sekiz hafta beyler. Üçü deplasman biri derbi. Ya siz yirmi dört puan alır üzerinize düşeni yaparsınız ya da birileri takımlarının "DERİN" versiyonlarını devreye sokar. Atı alan Üsküdar'ı geçmeden derin, dip ne varsa zaptetme vakti!  

ASLIHAN ELİ GÜRBÜZ 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI