Hoca mı taraftar mı?

Antrenmanlarda sadece izliyor...

-Kagawa'nın yedek, Necip'in stoper olmasının başka açıklaması yok.

Rakiplerin maçını sadece izliyor...

-Her maç takımın benzer taktiklerle sahada olmasının başka açıklaması yok...

Saha kenarında maçı sadece izliyor...

-Dakika 70 ve takım düşmüşken müdahale etmemesinin başka açıklaması yok!

Söylesene Hocam senin taraftardan ne farkında var. Ama dur... Fark var. Taraftarda en azından siyaha beyaza bitmek bilmeyen SEVDA var!

NASIL OLACAK BU İŞLER?

28 yaşına gelmiş ve hala yeni yetmelerin yaptığı hataları yapan Necip neden sürülür sahaya? Hadi Roco tutmadı, Medel'in ayağı mı yok hocam? Atiba'nın yanına Oğuzhan'ı koyup Medel'i stopere çekmek için Necip'in daha kaç hata yapması gerek? 

Hadi diyelim Necip'in ilk golde ciddi hatası var peki Karius'un kolları mı yok? Her şut mu gol olur? Ölümü gösterip vereme razı etmek deyimi vardır ya Karius'u gösterip Tolga'ya razı mı olalım? 

Ljajic ve Kagawa bir arada oynayamaz, oynaması teklif dahi edilemez değil mi hocam? Anayasa maddesi olmasa kesin oynarlar çünkü neden oynamasınlar ki? Denemekten zarar gelmez ama Şenol Güneş yasalarına aykırı. YASAK!

Sen bu takımla gönül bağını koparmışsın da çoktan neyi bekliyorsun hocam? Yaşanılan güzel günlerin adına hala hala güzel hatırlanacak kadar gönlü boldur Beşiktaş taraftarının. Var git sende kendi yoluna...

ASLIHAN ELİF GÜRBÜZ

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI