Kalite Asla Tesadüf Değildir!

Siz de haklısınız.. Karşınızda futbol oynamak isteyen takımlar olunca, rakip takımın taraftarı bile iyi futbol oynayanı takdir edince, nereden eyyam yapsam diye düşünen hakemler olmadığında mükemmel futbol oynama hevesinize sonuna kadar katılıyorum..

Öyle ki mükemmel maç yönetmek konusunda adeta "keşke bizim olsa!" dedirten sayın Lahoz'un yerinde durdurduğu oyunla akışı bozmaması gözleri doldururken taraftarını arkasına alan Beşiktaş "şıkır şıkır" topunu oynayabildi. Cuma gününün aksine sahaya çıkan "ideal kadro" hırsıyla biz buraya aitiz derken kalitesiyle adeta seyir keyfini zirveye çıkardı. Quaresma'nın eski takımına karşı profesyonellik kokan ataklarına geride Pepe'nin tecrübesi, soğukkanlılığı, kalitesi eklendi. Sahadaki futbolcuların topu ayaklarına aldığında bir yıldız gibi parlamalarının nedeni belliydi.. Kalite asla tesadüf değildir!

Türkiye'yi temsil etmek konusundaki görevine bir süre ara vermesinde mahsur olmayan Beşiktaş şimdi ne mi yapacak? Ait olduğu yere gidiş bileti olan Süper Lig'e dönecek. Ve kartlar yeniden dağıtılacak. Bol şans!

ASLIHAN ELİF GÜRBÜZ 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI