Katliam!

Şehrin kötü çocuklarını hepimiz biliyoruz değil mi? Şu derbileri katleden, MHK'nın gediklileri? Peki ya arkalarından özel yetişenler? Hani şu dillendirilmeyen, medyanın hatalarını ayyuka çıkarmadığı bir nevi gizli tim? İşte o iyi çocuklardan biri tarafından KATLEDİLDİK EY TFF RAHAT BIRAK BİZİ! 

Oyunun hiçbir anında topu avantaja bırakmayan Alper Ulusoy boşuna oynamayın bu maç berabere bitsin demişti zaten. Durmadı Beşiktaş! Olmaz dedi! Bir ay boyunca zorlaştırdığınız fikstüre 3 puanla başlayacağız dedi! Olmadı. Olamazdı da. Bu ülkede yönetenler kazanmanızı istemiyorsa kazanamazsınız zira! 

AYIP!

İki haftadır Beşiktaş'ın fikstürünü şişirip takımı psikolojik olarak yıpratmaya çalışan medyayı erteleme karşıtı söylemleriyle destekleyen bir takım hoca(!) ve yancılarının amacı bugün kafanızda netleşmiştir. Cumhuriyet'in Beşiktaş'ı yerine Beşiktaş Cumhuriyeti deseydik herkes tarafından desteklenirdik. Avrupa Arenasında Türkiye'nin tek temsilcisinin Beşiktaş oluşunun sizlere ne kadar ağır bir yük olduğunu bu hafta açıklamalarınızda gördük! Hazımsızlık problemiyle uğraşmaktan başarıya odaklanamıyorsunuz! Fakat bu Beşiktaş'ı yıldırmayacak. İç düşmanlara rağmen dış cephedeki savaştan alnının akıyla çıkacaktır Beşiktaş! 

VE BEYLER...

Elbette ki Beşiktaş adını tüm Dünya'ya duyurmak isteriz. Ancak bunun ilk adımı sportif başarıdır. Bu sene Avrupa'da destan yazan Beşiktaş'ı seneye izletemezsen kimse köpek yılını kutlamış mı kutlamamış mı bakmaz. İLK HEDEF Beşiktaş'ın sahadaki gaspedilen hakkını aramak olmalıdır. Sizler Efendi Beşiktaş sıfatına uygun olmaya çalışırken efendiliği çok önce bırakmış rakipleriniz sizin sessizliğinizden güçlenmektedir. Beşiktaş birilerinin masalarda yerle yeksan edeceği bir kulüp değildir. O masalara yumruğu varmanın tam vaktidir. YARIN ÇOK GEÇ!


ASLIHAN ELİF GÜRBÜZ


Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI