Muhtaç olduğumuz kudret!

MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUDRET!

          İlk defa bu inançla sahaya çıkmıyor bu çocuklar. Daha önce aynı inanç aynı özgüvenle sahaya çıktıklarında bir İskoç gelip herşeyi mahvetmişti. Ama bitmemişti. UEFA'da yoluna devam eden Güneş'in çocukları gösterişsiz ve bir o kadar emin adımlarla birer birer ilerliyordu. Tırmanışa geçerken önemli bir viraj olan çeyrek final biletini hem içerde hem dışarda bir çok engele rağmen direne direne almayı başardı. 

          Maça muazzam konsantre başlayan Beşiktaş oyuna bütün ağırlığını koyarak Olympiakos'u adeta kendi yarı sahasına hapsetti. Oğuzhan'ın kalitesini göstererek organize ettiği hücumlarla ilk golü erken bulan Beşiktaş taraftarıyla devleşerek Yunan temsilcisini Arena'ya adeta gömüyordu. Gittikçe oyun disiplinini kaybeden Olympiakos'a Babel'le ikinci darbeyi indiren Beşiktaş tur kapısını erken araladı. Ancak Beşiktaş taraftarının güle oynaya bir maç sonu görmesinin imkansız olmasından kaynaklı Aboubakar son derece amatör bir hareketle Olympiakos'u oyuna dahil etmeyi başardı. Neyse ki ilk yarının sonlarına doğru yaşanan bu 'TRAJİK' sahne devre arasıyla birlikte kendisini çok fazla hissettirmedi.

          Geldiği ilk iki haftadan sonra kayıplara karışan Babel adeta can yeleği olup bu maçta ben buradayım dedi. İki klas vuruşla en önemli anlarda varlık gösteren Babel son zamanlardaki form düşüklüğünden dolayı homurdanmaya başlayan Beşiktaş taraftarından muazzam bir özür diledi. Quaresma'nın bireysel oyununu acımasızca eleştiren, pusuda bekleyen çakalların önüne atanlar bir kez daha onu her haliyle kabul etmelerini öğrenmişlerdir sanırım. Zira bugün Quaresma'nın tecrübesi ve yeteneğiyle birleştirdiği muazzam oyununa Babel'in istekli oyunu orta alanın kusursuzluğu ve defansın neredeyse hatasız oluşu eklenince 14 yıl sonra çeyrek final oynama şansını elde ettik. 

          0-0'in dahi yettiği bir maçta böylesine istekli oynayan takıma elbette ki bu skor yakışırdı. Böylesine takım olmuş, her hamlesi akıl dolu bir takıma çeyrek final yetmez FİNAL oynamak yakışır. Bu ülkeyi bir adım öteye taşıyacak kudret ancak sende mevcuttur Beşiktaş! Bırakın Roma'yı şunu bunu favori gösterenleri! BEŞİKTAŞ- Olympiakos maçı nasıldı diye soran olursa Mustafa Kemal'in Askerleri 10 kişi ele güne ders verdi dersiniz! 


Aslıhan Elif Gürbüz 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI