Oyun Siyah, Puan Beyaz

OYUN SİYAH PUAN BEYAZ


Maç öncesinde sarı kartına sınırda olan isimleri yazmış olmalı Barış Şimşek. Aksi taktirde nabızlar bu kadar yüksekken verdiği nokta atışı kartlar tesadüf olamaz. Nasıl oluyordu o atamalar? Beşiktaş'a puan kazandırdığının ertesi haftası maç YOK! CEZA! CIS! Aslında büyük çaba sarfetti önümüzdeki haftayı garanti altına almak için. Ama olmadı değil mi? Ne büyük acı! Ne hakem olabildi aslında ne de hakim. Milli ara futbolcuların konsantrasyonunu düşürür diye bilirdik oysa! Hakemlere ne oluyor?


Takım oyununa katkısı olmasa da skora katkısı yadsınamaz Talisca yine sahneye çıktı. Adeta forvetmişcesine takımı sırtlayışının üzerine bir de milli takım motivasyonu artı bir kattı Talisca'ya. Şimdi Tite'nin gözüne girmek için çabalayacağı gerçeğiyle dahasını vereceği tartışılmaz. Ancak aynı performansı Lens ve Love'da görememek üzücü. Formayı TFF sayesinde Quaresma'dan almış olan Lens ne zaman Beşiktaş'ta oynadığının farkına varacak? Bundan önceki oynadığı küçük takımlarda gösterdiği performansın yarsını sahaya verememesinin nedeni büyük takımda oynama baskısı mıdır? Büyük takımın büyük futbolcusu olmak biraz da bu baskıyla mücadele etmek değil midir? Neden bazı futbolcuların vazgeçilmez olduğunun yanıtıdır Lens. Bu takımın forvete ihtiyacı olduğu gerçeğini Love ile kapatmaya çalışırken unutulan ESAS GERÇEK Anadolu takımlarında ciddi başarılar elde etmenin büyük takımlara oranla daha kolay olmasıdır. Önünüze konulan hedef şampiyonluk mu? Yoksa ligi bir şekilde düşmeden tamamlamak mı? Bu ikisi arasındaki farkı tartışmak dahi anlamsızken Beşiktaş'a HEDEFİ OLAN FUTBOLCU kazandırmak yapılacak en verimli çalışma olacaktır. Aksi taktirde bozuk saatin günde iki kere doğruyu göstermesini beklemek taraftar açısından çekilmez oluyor. Ve HOŞGELDİN Gökhan Töre! Beşiktaş'ın şampiyonluk totemlerinden biri daha gerçekleşerek büyük sakatlık atlatan futbolcunun takıma dönmesiyle puzzle tamamlandı.

Alanyaspor'u bir konuda tebrik etmek gerek. Vodafone Park şampiyonluk yarışı içinde tutulan bir çok rakip ağırladı. Ancak hiçbir hoca, hiçbir takım bu kadar olması gereken bir futbol koymadı sahaya. Mesut Bakkal yönetimindeki takım sahada Beşiktaş'ı zorlayacak kozlara sahipken geri durmadı klasik Anadolu takımı pozlarıyla oyunu kısırlaştırmadı. Ne demeli? Darısı büyük sanılan takımlara.

NE KALDI ŞUNUN ŞURASINDA?

Sadece 7 final maçı.

Yapabilir mi? Daha önce yaptı.

Yine yapacak mı? Bitime 7 hafta kala, yedide yedi yapacak güce sahip olan da sensin, EŞSİZ TARAFTARINLA şampiyonluğun en çok yakışacağı takım da sen!

İNANIN!


ASLIHAN ELİF GÜRBÜZ 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI