Güneş balçıkla Sıvanmaz!

Beşiktaş, Sivas deplasmanına da geçen haftaki 5-1 ilk galibiyetin on biriyle çıktı. 

Aslında karıştırılan da bu oldu... Çünkü geçen hafta Osmanlı maçına 2 defansif orta sahayla da çıksanız ya da hiç orta saha olmadan da çıksanız zaten Beşiktaş bir şekilde kazanacaktı.

Beşiktaş’ın Türkiye liginde derbiler dahil hiç bir takıma karşı iki ön libero oynama hakkı yoktur. İki isiminde defansif yönü çok iyi olmasına rağmen adam eksiltme ve şutör özellikleri yok. Böyle olunca hücumda eksik kalıyorsunuz ve skor üretmekte zorlanmanız kaçınılmaz oluyor.

Negredo....

Gerek girdiği gerekse hazırladığı pozisyonlar itibariyle ilk yarının en göze çarpan ismi şüphesiz Alvaro Negredo...

İkinci yarıya İspanyol yıldız ile başlamamak üç puanın kaybedilmesinde en büyük etkenlerden. Özellikle topla oynama oranı yüzde yetmiş olan bir takımın ilerleyen dakikalarda çift forvete ihtiyacı olacağı aşikardı. 

Buna rağmen moralli ve istekli bir Negredo’nun çıkması saha içerisinde Talisca başta olmak üzere Beşiktaş’ın takım oyununu olumsuz etkilerken mağlubiyete de çanak tutmuş oldu. 

Beşiktaş’ta Süper ligde saha içerisinde işler iyi gitmiyor...  Devre arası imdadına yetişti diyebiliriz. Siyah beyazlı ekip kadrosunu güçlendireceği kesin. Ancak bu takımın mutlaka mental açıdan da takviyeye ihtiyacı var. Özellikle konsantrasyon konusunda... Çünkü Beşiktaş’lı futbolcuların bazen saha içerisinde oyundan koptuklarını görmek mümkün.

Bu arada şunu net bir şekilde belirtmekte fayda var. Aldığım net bilgi takım içerisinde hiç bir futbolcunun birbirleriyle ve Şenol hocayla bir problemi yok. Başarısız sonuçlar tamamen futbolla ilgili..

Sosyal Medya

Dün maçtan sonra özellikle rakip taraftarlar tarafından açılmış “Şenol Güneş İstifa” diye bir tag ile karşı karşıya kaldık. Buna destek veren Beşiktaşlı taraftarların günlük yaşadıklarını düşünüyorum açıkçası...

Beşiktaş ağır taştır...

Sosyal medya aracılığıyla teknik direktör değiştirecek bir kulüp değildir. 

Tabiki konuşulması gereken hatalar var. Ancak iki sezondur şampiyon olan bu sezon ise şampiyonluk yarışında var olan, Avrupa’da ise son 16 ya kalan bu takımın hocası kimdir?

Boşuna uğraşmayın Güneş Balçıkla Sıvanmaz...!

Şampiyonluk yarışındaki hangi takıma “rakibiniz kim” ? diye sorsanız puan cetveline bakmadan alacağınız cevap Beşiktaş olacaktır.

Bu tagın açılıp bu algının oluşturulmasında ki sebepte budur...

2017 yılının son yazısından Selam Olsun tüm gerçek Beşiktaşlılara... 


Burak Döşer 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI