''Keşke Elenmeseydi!'' Diyeceksiniz!

Beşiktaş mücadeleye beklendiği gibi baskılı başladı. Ancak özellikle üçüncü bölgede ki şanssızlık ya da beceriksizlik adına ne derseniz diyin Beşiktaş’ın skoru erken yakalayıp stressiz bir maç geçirmesine engel oldu. 

Gençlerbirliği takım halinde topun arkasına geçerek alan daraltıp Beşiktaş’a pozisyon vermeme düşüncesiyle maça çıksada iki takım arasındaki kadro kalite farkı bu düşüncenin sahaya yansımasına engel oldu. 

Talisca farkı...

Talisca diye bir oyuncunuz var vasat oynadığı maçlarda bile skora katkı yaparak oyunun kaderini değiştirebiliyor. Şampiyonluk istiyorsanız Stres seviyesi yüksek bu tarz maçlarda kilidi çözebilecek böyle isimler sahneye çıkmalıdır. O yüzden Talisca galibiyette başrol oynayan isim diyebiliriz. 

Tolgay-Atiba ikilisi orta sahada  mücadele seviyeleri çok iyi olunca Beşiktaş maçın başından sonuna kadar orta alanı rakibe kaptırmadı. Bu durum Beşiktaş’ın baskılı futbolunda önemli rol oynadı diyebiliriz. 

Lens’in oyundan alınması...

Lens’in mental bir problemi olduğu aşikar. Bugün dakikalar ilerledikçe daha olumlu bir görüntü verdi. Bana göre oyundan çıkması zamanlama olarak yanlıştı. Çünkü o dakikalarda hem daha boşluk bırakan bir rakip vardı hemde daha öz güvenle oynamaya başlayan bir Lens vardı. Oyundan alınması için biraz daha beklenebilirdi. Belki de Lens’i kazanmak için iyi fırsat olacaktı.

Beşiktaş, Bayern’e yenildiği zaman ülkemizde bıyık altından gülenler haftalar ilerledikçe “keşke elenmeselerdi” diyeceklerini söylemiştik. Şu an  Beşiktaş şampiyonluğun bir numaralı favorisi... Ve zorlu periyotta rehavet derecesi en yüksek maç buydu. Siyah Beyazlı ekip bu anlamda çok kritik bir üç puan aldı. Başakşehir maçındaki ayakları yere daha sağlam basan bir Beşiktaş seyredeceğiz.


BURAK DÖŞER 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI