Medel Orta Saha Oynarsa

Kaşılaşma öncesi zorluk derecesi yüksek bir maç bekleniyordu. Çünkü gerek önce ki sezonlar da Beşiktaş’ın Akhisar deplasmanı karnesi gerekse siyah beyazlı ekibin bu sezonki inişli çıkışlı grafiği bu düşünceye istemsizce sürüklüyordu herkesi. 

Bu tarz maçlarda erken gol rakibi her zaman çözer...

Dün akşam da öyle oldu... Beşiktaş, tipik Babel golüyle karşılaşmaya adeta 1-0 önde başladı. Babel’in bu kalçadan çıkardığı şutlar geldiğinden beri Beşiktaş’a oldukça katkı sağladı...

Talisca’nın ayağının içi Quaresma’nın ayağının dışı ne kadar değerliyse, Babelin’de Ayağının üstünün oldukça değerli olduğunu bugün bir kez daha gördük.

Özlenen Beşiktaş

Karşılamanın başından sonuna kadar oyunun mutlak hakimi Beşiktaş’tı! Göztepe maçıyla birlikte Bu sezon ki inişli çıkışlı performansından uzak sürekli oynama çalışan bir Beşiktaş izliyoruz. Bunun temel sebebi Medel’in orta saha da oynamasıdır. 

Medel orta saha da oynarsa; Şut çekersin, rakibe baskı yaparsın, hücumlarda dönen topları alırsın. Daha da önemlisi hücuma çabuk çıkarsın. 

Bunlar olduktan sonra zaten iki haftadır izlediğimiz Beşiktaş’ı izlemek mümkün. Çünkü orta sahada hakimiyet sende kontrol sende! 

Beşiktaş artık son kulvarda iyiden iyiye ligde odaklandığını görmek mümkün. Konsantrasyonunu tam olarak sahaya yansıtan bir Beşiktaşı izlemek bunun en büyük ispatı. Şampiyon olmak istiyorsanız rakiplerinizin birbirleriyle oynadığı hafta kazanmaya mecbursunuz. Beşiktaş bu kritik haftada bunu başararak beklemeye geçti. 

Bu skordan sonra kesin olan Beşiktaş’ın zirveye bir adım daha yaklaştığı... 

BURAK DÖŞER 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI