Atiba farkı

Topun değerini bilen, pas yapan ve oyunun kontrolünü rakibe vermeyen bir Beşiktaş vardı. İlk 20 dakika Ricardo Quaresma çizgide ve arkadaşlarından kopuktu. Ancak ne zaman ki O da hareketlendi ve pas oyununa katıldı çok daha etkili oldu. Vagner Love, istekliydi. Kolay değil maç eksiği var ancak Brezilyalı özellikle ikili oyunlarda Ljajic, Quaresma ve Babel ile etkili işler yaptı. Nitekim gol de Vagner Love – Quaresma ikili oyunu sonucunda geldi. Beşiktaş teknik kalitesi yüksek oyunculardan kurulu bir takım.

Yüksek toplar, uzun paslar ve dolayısı ile mücadele futboluna dönüşen, 2 kale atasında gidip gelen bir oyundan ziyade, dünkü gibi pas futbolunu oynaması özellikle bu tip maçlarda işini kolaylaştıracaktır. Topun daha ritimli dolaşması ve Ljajic’i oyununun içine daha fazla alıp liderlik vermek Beşiktaş’ın oyununu daha da olumlu bir çizgiye getirecektir. 2’nci yarıda tempo düştü, Kayserispor kabuğundan çıktı. Oğuzhan çok top kaybı yapmaya başladı, Babel top alamadı, Quaresma kendini yine çizgiye attı ve tüm bunlar olunca Kayserispor pozisyon bulamasa da maça ortak göründü.

Adem Ljacic ile başlayan, maçın iyilerinden Gökhan devam eden pozisyonda Quaresma klas bir bitiriş ile Beşiktaş’ı rahatlattı. Atiba Hutchinson, Beşiktaş’ın çehresini değiştirdi. Dün pas yapan, zaman zaman ince işler yapan rakibe şans tanımayan ve kalitesiyle kazanan bir Beşiktaş vardı sahada. Medel ve Gökhan çok çalışkandı. Vagner Love istekliydi. Babel ve Oğuzhan da gününde olsalar daha farklı bir sonuç da çıkabilirdi. Ancak yine de önceki haftalardaki sorunlarından arınmış bir Beşiktaş vardı sahada. Tek eksik olan topun daha hızlı dolaşması ve tempoydu.

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI