Baskı Var Ama...

BEŞİKTAŞ, son iki yıl şampiyon olurkenki akıcılığından uzak. Tabii ki rakiplerin, bozmaya yönelik oyunu etken. Ancak savunmada sorun yaşamamasına rağmen hücumdaki üretkenlik bildiğimiz Beşiktaş oyunu değil. Atiba-Oğuzhan ikilisi son iki yıl Beşiktaş’ın alametifarikasıydı. Ancak şu ana kadar kendi kapasitelerinin altında olmaları Talisca’nın kopuk ve dağınık oyunu Beşiktaş’ın istediği akıcılıktan uzak olmasını sağlayan faktörlerdi.

YİNE de Beşiktaş dün özellikle 2. yarıda Bursaspor’u domine etti. Özellikle Pepe ve Tosic’i beğendiğimi vurgulamalıyım. Zaten gollerde de oynadıkları futbolu taçlandırdılar. Her ne kadar 2. golü Atiba atsa da kahramanı Pepe’ydi. Beşiktaş’ın duran top ve bir iki pozisyon dışında net pozisyon üretememesi şaşırtıcı. 
 
ŞENOL hocanın ısrarlı bir şekilde eski kadro ile devam etme arzusu ilginç! Medel, Negredo ve Jeremain Lens, tercih edilmiyor. Özellikle skoru bulduktan sonra Lens doğru bir seçenek olabilirdi. Soldan Caner Erkin, sağdan Quaresma’nın ceza sahasına yaptıkları bir oyunda yüksek toplarda etkili olabilecek bir Negredo da tercih edilebilirdi.
 
YENİ TRANSFERLER NEREDE?
 
İŞLER yolunda gitmiş olsa, Beşiktaş çok görkemli ve etkili bir futbol oynuyor olsa Şenol hocanın yeni transferleri oynatmıyor olması sorgulanmaz... Milli maç arasında siyah-beyazlılar daha iyi bir noktaya gelecektir. Beşiktaş açısından en olumlusu dün Bursaspor’a bireysel bir hata dışında tek pozisyon dahi vermemiş olmasıdır. Takım savunması açısından sorun yok ama hücumdaki Beşiktaş zenginliği eksik... 
 
BURSASPOR savaşçı ve koşucu bir takım ancak hücumda sadece Pablo Batalla’nın ayağına bakıyorlar.

GÜNTEKİN ONAY 
Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI