Belçika Çikolatası

BREZİLYA böylesine önemli bir maçta yeterli kararlılıktan uzak bir görüntü ortaya koydu. Daha dinamik ve agresif olmaları gerekiyordu. Fizik olarak daha üstün olan Belçika akılcı bir anlayışla 1-0 öne geçmenin avantajını iyi kullandı. De Bruyne’ün harika golünden sonra da iyi savunma yaptı Kırmızı Şeytanlar…

BREZİLYA Teknik Direktörü Tite’nin anlamsız Gabriel Jesus ısrarının faturası da ağır oldu. Fizik olarak bu kadar yetersiz bir oyuncunun formda da olmadığı bir turnuvada Firmino varken neden Gabriel Jesus?  Tite 2’nci yarı yaptığı değişikliler ile hatasından dönüp oyunu lehine çevirse de Belçika karşısında 2-0’dan dönmek için yeterli olmadı. 

‘HAZARD ÇOK GÜÇLÜ’

HAZARD çok güçlü, istekli ve diriydi. Brezilya savunmasını çok zorladı. Courtois da kalesinde iyi kurtarışlar yaptı ve turnuvadaki en iyi maçını oynadı. De Bruyne son 2 maçtır klasını ortaya koyuyor ve takımını taşıyor.

DÖRT Avrupa takımı yarı finalde olacak. Kupa Avrupa’da kalacak. Kim kazanır bilinmez ama bu Dünya Kupası yıldızların değil; takım oyunun, disiplinin, güçlü savunma anlayışının ve fizik gücünün zaferi oldu. 


GÜNTEKİN ONAY

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI