Premier Lig Tadında

BEŞİKTAŞ 3 önemli oyuncusundan yoksun çıktığı maçta Trabzonspor karşısında ilk yarıda oyun anlamında çok bocaladı. Topa sahip olan ve istediği tempoyu Trabzonspor’a kabul ettiren bir Beşiktaş göremedik. Bunun nedeni Oğuzhan ve Atiba’nın yokluğu idi. Genel anlamında kazandığı toplarla hızlı çıkmaya çalışan bir Beşiktaş izledik. Premier Lig temposunda sert ve mücadeleci bir maç oldu.
 
TRABZON 1-0’dan sonra iyi reaksiyon gösterdi ve çok adamla Beşiktaş’ın üzerine geldi. Bordo-mavili ekibin iyi bir orta sahası var. Kucka ve Sosa Milan, Onazi Lazio seviyesinde oynamış futbolcular... Ancak Trabzonspor’un etkili oyununa rağmen Beşiktaş gibi bir takımın sorunlu Trabzon savunması karşısında daha fazla pozisyon üretmesi gerekiyordu.
 
TALISCA, Babel ile girdiği işbirliği ile harika bir gol attı bir de asist yaptı ancak zaman zaman yaptığı çok basit top kayıpları ile da takımın hücum performansını olumsuz etkiledi.
 
CANER ÇOK ZORLANDI
 
2. yarıda sarı kartlı Medel’i çıkartıp yerine orta alana Necip’i çeken ve sağ bekte Gökhan ile devam eden Beşiktaş daha olumluydu. Maçın kırılma anı ise Lens’in kaçırdığı gol idi. Ardından Trabzon beraberliği buldu.
 
GENEL anlamda Babel, Lens, Pepe ve Necip üst düzey bir mücadele ortaya koydular. Trabzonspor’da ise Kucka ve genç Abdülkadir’i beğendim. Negredo istekliydi fakat İspanyol futbolcunun talihsizliği Beşiktaş’ın dün ona uygun bir futbol oynamamasıydı. Caner’in bu sezon en çok zorlandığı maç oldu. Maçın ana fikri ise şu: Trabzonspor dünkü futbolu ile İstanbul’dan puanla dönmeyi hak etti.

Güntekin Onay 
Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI