Teşekkürler Beşiktaş

ŞAMPİYONLAR Liginde namağlup gruptan lider çıktığın ve dünya futbolunun en elit seviyesinde Türkiye’yi en güçlü şekilde temsil ettiğin için teşekkürler Beşiktaş.. Bu sezon Türkiye’nin Avrupa’da topladığı 34.0 puanın 19’unu topladığın için… Teşekkürler Beşiktaş… Dünya çapındaki yıldız oyuncularınla, göze hoş gelen futbolunla Süper Lig’in kalitesini de dünyaya gösterdiğin için…

DÜN as kadroyla oynamamasına rağmen dev rakibinin gerisinde değildi Beşiktaş. Hatta 2. yarı bayağı bir hırpaladı dev rakibini ve üstünlüğü ele aldı. Medel, Oğuzhan ve Caner çok iyi bir oyun ortaya koydular.  Vagner Love da zor pozisyonda Avrupa Kupaları kariyerindeki 31. golüne imza attı. 

YEDEK KADRO DOĞAL

ŞENOL Güneş, pazar günü sezonun en zorlu maçlarından biri öncesinde takımını yıpratmak istemedi ve doğal olarak kulüp menfaatlerini gözetmek için sahaya as futbolcularını sürmedi. Bence 5-0’ın rövanşında tur şansı yokken garantisi olmayan ve sadece prestij anlamı taşıyan bir sonuç için yedek kadroyla sahaya çıkması son derece doğal. Dün oynayan her futbolcu iyi çalıştı ve forma şansı geldiği zaman hazır olacağını gösterdi. Bu durum Şenol Güneş açısından sevindirici. Vida erken bir kırmızı kart görmese bugün belki farklı şeyler bile konuşabilirdik. Dün gece ve ilk maçın ilk 30 dakikası bize bu mesajları verdi. 

NE diyelim bir kez daha teşekkürler Beşiktaş...

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI