Boğaz ın Samurayı Kagawa

Üzerimizdeki ölü toprağını atmak için böyle bir hamle gerekiyordu. Son dakika Kagawa hamlesi çok iyi geldi. Kaldı ki Japonya, dünyada en fazla; kültürel ve sportif yurt dışı etkinliklere para harcayan bir topluma sahip. 

Kagawa onlar için bir kahraman. Bunu paraya çevirmek için iletişim departmanları gereğini yapmalılar. Ekonomik anlamda hiç iyi günler geçirmediğimiz aşikar. Beşiktaş yönetimi bu konuda gerekli önlemi almaz ise, maaş ödemekte sorun yaşamaya devam ederse başarılı olmayı kimse hayal etmesin. Şenol hoca da ısrarla transfer değil öncelik paralar ödensin derken bunu işaret ediyordu. Bakalım neler olacak bu sıkıntı sürerse takımın da ligde ki durumu mayısta ki kongre için belirleyici olacaktır. Gelelim transfer dönemin de yaşananlara ara transfer dönemi çok hızlı bir trafik yaşandı. Pepe yi gönderince orada ki boşluk sezon başı isteyip de alamadığımız Mirin transferiyle dolduruldu. Fırsat transferi olarak çok da makul fiyatlara geldi. Umarım Necip i kesmeyi başarır! :) daha sonra yaşı, maliyeti sıkıntı olan ve bir türlü istikrarı yakalayamayan Love gönderildi. Cenk yerine futbol döneminin sonuna gelmiş Love o zaman da yanlış bir tercihti. Bir plansızlık göstergesi acele transferdi tutmadı yollar ayrıldı. 

Taraftarı ortadan ikiye bölen bir Burak transferi gerçekleşti. Şenol Güneş "Kefilim" dedi. Yaklaşık 2 senedir istiyordu ve  sonunda kavuştu. Belki de haklıydı. Burak Yılmaz istatistiklerine bakıldığında geçen sene gelmiş olsaydı belki de bu takımı o kadar üzerimize oynanmasına rağmen  hedefe ulaştırabilirdi. Olmadı. Kısmet bugüneymiş.Umarım en kısa sürede formunu yakalar ve kendisine inananları mahcup etmez. 

Tolgay'ın açıklamaları ve hareketlerini gördükten sonra Burak Yılmaz mevzusunu kapatalım artık.  Bu mesele biraz haddini aştı. Herhangi bir isimden dolayı onun gelmesine kızarak "Beşiktaşlılığımı askıya alıyorum" diyen arkadaşlar #seninlebirfazlayız hashtagi açıldı bilmem haberiniz var mı? sahadan uzaklaştıkça başarıdan da uzaklaştık. Yeniden Beşiktaş çatısı altında efsane başkanımız sn Seba'nın sözlerinden yola çıkarak kimsenin adamı olmadan gelin birlik olalım. Beşiktaş iyiyse biz de iyi oluruz. Kalın sağlıcakla

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI