Maalesef!

Beşiktaş takımı sahada yalnız, teknik direktör yalnız, topyekün açılan savaşa direniyorlar. Bu iş olacaksa taraftarın dağılmaması ile olur ancak başka şansımız yok. Yönetim mi bu saatten sonra tavırlarını değiştireceklerini düşünmüyorum, anlaşılan bizimle değiller.
İsveç'te 72 saat önce maça çıkmış, 28. dakikada 10 kişi kalmış, rakibine 2 penaltı verilmiş, baştan sona hakem tarafından tırpanlanmış Beşiktaş'ın 4 senedir kazanamadığı Konya deplasmanında gösterdiği reaksiyon önemli.

Bu takımın çıkması gereken kadroyu herkes anlamıştır umarım.
Kariusus, Pepe M,edel  Adriano, Atiba, Oğuzhan, Ljajic, solda Babel, sağda Lens forvette Love... 
Vida atıldı iyi oldu. Kesemiyordu
Perşembe geldik yol yorgunluğu da var. Avantaj şu 3 tane konya bursa fb deplasmanın bitti ve sadece 3 puan fark liderle aranda
Çok değerli bir istatistik..
Ciddi bir sorun bu Beşiktaş adına..
⬇⬇⬇⬇⬇⬇

Önder Özen: “Beşiktaş, şampiyon olduğu sezon 8,5 saniyede rakibinden topu alıyordu, bu sezon 13 saniyeye çıkmış bu süre..”
 Kimse söyleyemiyor ben yazayım.. ülkede kurumlar tamamen biat kültürüne girdiler.. çoğulcu demokrasi vs kalmadı.. derneklerde bundan nasibini aldılar.. herkes bir yere biat etmiş.. aykırı sesi ezim ezim eziyorlar.. Beşiktaş yönetimi TFF yi ve onun kurullarını eleştiremez
Siyasi yazmaya gerek yok herkes kazın ayağını biliyor.. Beşiktaşın başkanıda TFF nin başkanıda aynı pınardan su içiyor  aynı masadan besleniyor.. esas keriz biziz bu oyundan bu aleni uzun vade kurgulardan beklenti başarı bekliyoruz.
TFF nin başındaki adam malumunuz bu adam ülkenin medya baronu enerji baronu gaz baronu holdingi  en büyük 100 şirketten 10 u bunun.. ve birileri koydu onu oraya..  o da belli yerlere koyulmasını istediklerini atadı...
Üzgünüm  bu bu bir medya ve algı imparatorlugunun pahalı bir figuran ordusunca bize sunulan güya futbol ligi.. alın işte dün muslere  bugün fb maçında ki VAR
ve bu akşam hakem ÜMİT.

Malesef arkadaşlar.. hakemlerle VAR odası ile kartlarla ince ince ama açık açık doğramalarla konu sizce de  çok açıkca gösterilmiyor mu.. Gündem futbol olsun diye tüm bu rezillikler  futbol olsun ki.. zamlar  dolar tüfe  üfe enflasyon pahalılık konuşulmasın. 

HALUK ÖZÇAKMAK 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI