Yeni Sezondan Ümitvarım

Yeni bir sezona baslıyoruz. 

Şenol Güneş sezonun ilk basın toplantısını yaptı. Dikkatimi çeken ilk şey bu sene daha heyecanlı daha dinamik görüntüsü  oldu. 

İkincisi verdigi net mesajlar.... Bunlardan en dikkatimi çeken de ''Bu camiaya şampiyonluk borcumuz var. Şampiyon olacağız'' sözü... İddialı olduğun yer de basarı sonuna kadar kovalanır.

Şenol Hoca bu camia icin onemli bir şans; çok tecrübeli ve öğretici eğitimci olması onu herkesin gözünde saygın hale getiriyor. Bir başka dikkat çeken konu ise benim açımdan Nevzat Demir Tesisleri'nin yanındaki arazinin Besiktaş'a kazandırılması. Altyapının başına da futbol bilgisi herkes taraıindan takdir edilen Serkan Reçber'in getirilmesi... Ve tabii ki bununla birlikte transfer edilen genc oyuncular. Önümüzdeki sezonlarda yabancı kuralanın kademeli olarak düşeceğini düşünürsek bu yapılan hamleler geleceğe yonelik Beşiktaşımızı en hazır kulüp haline getirecek. 

Kurumsallaşmanın yanında isi bilen gelişime açık inovasyonu takip eden profesyonellerle yola devam edilmesi durumunda tecrübeli baskan ve teknik ekiple başarı çıtasını uzun yıllar yurarıda görebiliriz. 

Yalnız bu camianın asıl gücü yeri geldiğinde tek yumruk olabilmektir. Bunu beceremezsek Beşiktaş başarılı asla olamaz. Bu nedenle yeni sezonda Beşiktaş birleşmeli ve tek yumruk olmalıyız. 

Beşiktaşımıza yeni sezonda kazasız, belasız zirvede olacağı bir sezon dilerim. 


HALUK ÖZÇAKMAK

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI