Yurtta ve Dünyada Beşiktaş'ın Başarıları Gururlandırıyor

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün bu önemli sözünden uyarlayarak Yurtta Besiktaş’a gönül verenleri Avrupa da da tüm Türkiye’nin göğsünü kabartan ve daha önce hicbir Türk takımının yenemedigi Alman takımı fobisini kırarak ve Şampiyonlar Ligi Gurup maçlarında 2 de 2 ile başlayan ilk Türk takımı olan Besiktaşımızı canı gönülden kutluyorum. ŞEREFİNLE OYNAYIP HAKKIYLA KAZANAN TEK KULÜP Geçen hafta derbi oynamış Beşiktaş,hak etmediği ve moral-motivasyon olarak çökertilmek istenmiş, ama zor günlerde hemen birlikte olabilen büyük Beşiktaş Ailesi,önemli Leipzig maçına da derbideki aynı kadro ile çıkıp anlamlı bir galibiyet alması Beşiktaş camiasını hem kenetlendirdi hemde keyiflendirdi. 

YEL KAYADAN NE ALIR …? 

Başta TFF olmak üzere tüm medya ve yorumcuların şahit oldukları bu kısa zamandaki Türk Futbolu adına alınan başarılı sonuçtan bir şeyler çıkartmak ve de o verilen mesajı anlayıp görenler, bilsinler ki Beşiktaş şartlar eşit,adil olduğunda her maçı kazanabilecek güçtedir. Bu anlamda 101. Yılımızda ki olanları görür gibi oluyorum sanki !!! Yol yakınken sonradan üzülmemek için gerekli önlemler alınmalı derim. Tabiki Güvendiğimiz BJK Başkanı sevgili Fikret ORMAN ve Yönetimine büyük bir görev düşüyor. Geçmişle yaşanmaz ama ders alınır. Hedefleri Büyük olanlar daima ileri bakarlar. Beşiktaş’ta öyle yapıyor zaten. 

BAŞKAN ORMAN’IN BEŞİKTAŞLI DURUŞU FARK EDİLİYOR 

Sayın Baskanımızın bu olaylar karşısında sakin kalması ve gerilimden beslenenlere malzeme vermemesini de basarılı buluyorum. Yalnız bu demek degildir ki yeri geldi mi masaya vurulmayacak. Şu anda Ali Palabıyık hata yapmadı, birkez daha aynı göreve soyunduruldu birilerince.!!!. Çünkü gördüğünü değil birilerinin istediğini yapan ve düdük çalan bir hakem olmak çok düşündürücü ve ibret alınacak bir durum…. Besiktas efendidir,sportmendir,şereflidir,hak yemez ama hakkını da yedirtmez kimse merak etmesin..Daha önceki yazımda da bahsettiğim gibi,ülkemizdeki tek Dünya Kulübü olma yolundaki BEŞİKTAŞ’’ın hızla ilerleyişi birilerini tedirgin ettiğinden,başka yollarla önünü kesmeğe çalşıyorlar.. Yalniz buradan sevgili Şenol Hocama da aklımdayken sesleniyorum.Kendisini cok sever cok sayarim. Hocam sen Trabzonsprun kaptanlığını,teknik adamlığını yapmış olabilirsin,biz bunu biliyoruz seni de oldugun gibi kabul ediyoruz. Ben kimsenin giyimine kusamina bakmam karismam haddim değil, adamligin da yeter senin lakin bir husus var canımızı sıkan en azindan derbi’lerde bordo- mavi giyme hocam, siyah -beyaz olarak giyin, kimse sana trabzonlu degilsin demez.Profosyenellikte duygusallığa yer yok,yalakalıkta değildir böyle davranman...Yazımın sonunda da,Buyuk Besiktas camiamıza bir saptamayı yineliyorum..Birlik ve beraberlik halinde olunduğunda, üstesinden gelemeyecegimiz şey yoktur. Su anda da maalesef Türk Futbolunda seneryolar dönmeğe devam ediyor 3.kez Besiktasi sampiyon yapmamak adına..Eee o zaman da Büyük Beşiktaş

Ailesinin üzerine düşen, herkesin takdir ettiği bizim de gururumuz BEŞİKTAŞ’ımıza sahip çıkıp ,desteklemek… Besiktas Aşkıyla kalın .Yolun Açık Olsun BEŞİKTAŞ’ım…


HALUK öZÇAKMAK 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI